Handledning

Jag är socionom och vidareutbildar mig just nu till handledare i psykosocialt arbete vid Göteborgs Universitet, med examen planerad i juni 2025. Jag erbjuder både enskild handledning och handledning i grupp.

Som handledare fokuserar jag på processorienterad handledning och finns som en resurs för dig eller er grupp. Mitt mål är att underlätta ert professionella arbete och relationen till klienter, patienter, brukare med flera. Ni är experterna på ert fält, och jag är här för att stötta er i att hitta sätt att arbeta som fungerar bra för er.

Jag erbjuder handledning på plats hos er i Göteborg med omnejd, eller digitalt.

Med över 10 års erfarenhet som socionom inom ideell sektor har jag utvecklat en stark kompetens i att arbeta med utsatta grupper och komplexa frågor. Som kurator och samordnare av social gruppverksamhet riktat till grupper som på olika sätt bryter mot normer har jag förfinat min förmåga att ge samtalsstöd och leda grupper, vilket har stärkt min insikt i hur man skapar trygga miljöer för utveckling, både på individ- och gruppnivå. Det har även gett mig djup förståelse för intersektionalitet samt tvärkulturell kompetens. Dessutom har jag rekryterat, utbildat och handlett volontärer, erfarenheter som har format mitt sätt att tänka långsiktigt och strategiskt i handledningsarbetet.

Utöver detta har jag startat en social mötesplats för ungdomar och engagerat mig i socialarbetarnas me too-upprop #orosanmälan, vilket har lärt mig kraften i kollektivt förändringsarbete.

Förutom socionomutbildningen har jag fördjupat mig i bland annat MI och konflikthantering. Min teoretiska grund vilar på både moderna och postmoderna teorier som postkolonialism, poststrukturalism, feministiskt och antirasistiskt socialt arbete. Jag arbetar utifrån ett salutogent perspektiv, empowerment, normkritisk pedagogik samt intersektionellt och transkulturellt perspektiv.

Hör gärna av dig om du har frågor eller är intresserad av handledning! Du når mig på hej@liominou.se.